Gebouw MMB

Dynajet

Op zoek naar een hogedrukreiniger die presteert? Maak kennis met de Dynajet hogedrukreinigers bij MMB Machines: de ultieme oplossing voor professionals in de bouw en daarbuiten. Dynajet levert een hogedrukreiniger voor iedere situatie en diverse industries. Of u nu op zoek bent naar een machine voor het reinigen van bouwmachines, bekistingen, gevelrenovatie, of zelfs voor het verwijderen van kauwgom en graffiti, bij Dynajet zit u goed. 

Dynajet hogedrukreinigers

Met meer dan 40 jaar ervaring in de productie van hogedrukreinigers, staat Dynajet bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. De hogedrukreinigers zijn ontworpen met het oog op efficiëntie en gebruiksgemak, met een hogere productiviteit als resultaat. 

Dynajet 350 bar

TOT 350 BAR

Dynajet hogedrukreinigers tot 350 bar zijn ideaal voor het reinigen van machines, installaties, bekistingen en steigers. De machines zijn ook geschikt voor gevelreiniging en dak- en bodemreiniging. Kauwgom, graffiti en onkruid worden moeiteloos verwijderd. 

Dynajet 500 bar

TOT 500 BAR

Met hogedrukreinigers tot 500 bar kunt u zwaardere reinigingstaken aan zoals het schoonmaken van mobiele betonpompen, pijpleidingen, vaten, betonelementen en meer. 

Dynajet 1000 BAR

TOT 1000 BAR

Hogedrukreinigers tot 1000 bar bieden de kracht en flexibiliteit die nodig zijn voor zware industriële reinigingstaken. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van booreilanden, containers, bekistingen en steigers. 

Dynajet 3000 Bar

TOT 3000 BAR

Voor de meest veeleisende reinigingstaken biedt Dynajet hogedrukreinigers tot 3000 bar. Deze krachtige machines zijn ontworpen om zelfs de zwaarste verontreinigingen aan te pakken. Dit maakt ze geschikt voor het opruwen en slopen van beton, het reinigen van schepen en haveninstallaties, het roestvrij maken van metalen oppervlakken en het verwijderen van oude verflagen. 

Huur of koop een Dynajet hogedrukreiniger bij MMB Machines

Voordelen van Dynajet hogedrukreinigers

1

Veelzijdig.

Innovatief.

Dynajet hogedrukreinigers zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van professionals in verschillende sectoren. Of het nu gaat om bouw, transport, industrie of gemeentewerken, Dynajet heeft een breed scala aan hogedrukreinigers die aan uw eisen voldoen. 

De hoogste eisen op het vlak zuinigheid, efficiëntie en milieuvriendelijkheid, daar staat Dynajet voor. Wat maakt dit merk uniek? 

 • Met een capaciteit van 300 tot 3000 bar zijn de machines erg veelzijdig en geschikt voor alle mogelijke taken: van lichte reinigingswerkzaamheden tot de meest veeleisende klussen. 
 • De technisch geavanceerde hogedrukreinigers en hogedruktrailers van Dynajet zijn innovatief en speciaal ontworpen voor de bouw- en reinigingsindustrie. 

 

Toepassingen in verschillende industrieën

Dynajet hogedrukreinigers blinken niet alleen uit in druk en debiet, maar ook in de verschillende toepassingen die mogelijk zijn. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen voor diverse branches, waaronder: 

 • Bouw: van het reinigen van bouwmachines en installaties tot betonrenovatie, Dynajet maakt komaf met elk soort vuil. 
 • Renovatie: of het nu gaat om gevelreiniging of het verwijderen van graffiti of kauwgom, Dynajet levert ongeëvenaarde resultaten. 
 • Industrie: voor taken zoals het reinigen van vaten, tanks, containers en pijpleidingen biedt Dynajet de kracht en precisie die je nodig hebt. 
 • Scheepvaart: zelfs in de meest uitdagende omgevingen bewijzen de hogedrukreinigers hun waarde. 

   

  MMB KEEPS IT PUMPING

  Ook op uw projecten

  MMB Machines

  Dynajet hogedrukreinigers kopen bij MMB Machines

  De aankoop van een industriële hogedrukreiniger is een belangrijke investering. Daarom bieden we een uitgebreide reeks Dynajet modellen aan die elke uitdaging aankunnen. Van 350 bar tot 3000 bar, wij hebben het juiste model voor uw behoeften. 

  Dynajet hogedrukreinigers huren bij MMB Machines

  Niet klaar voor deze grote investering? Of heeft u de hogedrukreiniger maar tijdelijk even nodig? Geen probleem. MMB Machines biedt ook verhuuropties aan. Dit geeft u de flexibiliteit om de Dynajet hogedrukreiniger op projectbasis in te zetten. Of u nu een machine nodig heeft voor een kortlopend project of verschillende types wilt uitproberen voordat u een aankoopbeslissing neemt, onze huuropties bieden de oplossing. 

  Waarom kiezen voor Dynajet bij MMB Machines?

  MMB Machines is niet alleen een leverancier; we zijn uw partner. Onze expertise en service zorgen ervoor dat u de best mogelijke ondersteuning krijgt, van aankoopadvies tot een uitstekende na-service. Als u op zoek bent naar een hogedrukreiniger die de efficiëntie, productiviteit en milieuvriendelijkheid van uw werkzaamheden kan verbeteren, dan bent u zeker bij Dynajet aan het juiste adres. 

  Wilt u de kracht van Dynajet zelf ervaren? Neem contact op met ons team bij MMB Machines voor advies op maat of een antwoord op al uw vragen. 

  Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid