Gebouw MMB

Probst

In de bouwindustrie staat efficiëntie en betrouwbaarheid centraal. Of u nu zaakvoerder bent van een groot bouwbedrijf of als zelfstandige aannemer werkt, werken met de juiste machines is de sleutel tot een succesvolle oplevering van al uw bouwprojecten.  

Probst staat bekend om zijn innovatieve en kwalitatief hoogwaardige machines en gereedschappen die het werk zowel makkelijker als veiliger maken. Bij MMB Machines zijn we trots om u een zeer uitgebreid assortiment van Probst te kunnen aanbieden. Ontdek hoe deze machines van hoogwaardige kwaliteit uw werk eenvoudiger, sneller en veiliger kunnen maken.  

Probst machines en apparatuur

Elke werkgever wil koste wat kost een arbeidsongeval vermijden en zijn werknemers zo veilig mogelijk aan het werk zetten. Naast de standaard PBM’s, komen hierbij ook de gereedschappen van Probst goed van pas. Ze bieden uw medewerkers een veilige manier om de zwaarste materialen te liften en tillen en ontlasten de rug. 

probst vacuum

PROBST VACUUM GEREEDSCHAP

Of u nu platen, stenen of andere zware materialen vacuüm wilt heffen, Probst biedt een reeks vacuüm gereedschappen aan die uw werk een stuk lichter maken. Van de VPH die tot 150 kg kan heffen tot de SH3500 met een ingebouwde benzinemotor (ook elektrisch beschikbaar) en bovendien geschikt voor lasten tot 3500 kg: efficiëntie en veiligheid staan voorop bij de materialen van Probst. 

PROBST MECHANISCHE KLEMMEN

Voor het tillen en verplaatsen van diverse materialen biedt Probst een scala aan mechanische klemmen. Deze mechanische klemmen zorgen voor een stevige grip en een veilige hantering van materialen zoals buizen, banden en traptreden. De FTZ-UNI, FTZ-Multi en FTZ-Maxi zijn slechts enkele voorbeelden van de veelzijdigheid die Probst te bieden heeft. 

PROBST ERGONOMISCH BOUWGEREEDSCHAP

Ergonomie en efficiëntie gaan hand in hand bij de ergonomische bouwgereedschappen van Probst. Van straatlegmachines zoals de Transmobil tot afreissystemen zoals de TAS UNI, elk stuk gereedschap is ontworpen om uw werk gemakkelijker te maken en lichamelijke belasting te verminderen. 

 

probst mechanische klemmen

Voordelen van Probst machines

Hoogwaardige materialen

Ergonomisch ontwerpen

Veilige en efficïente oplossingen

Duurzame machines

Constante innovatie.

Kiezen voor Probst machines en gereedschappen betekent kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Verbeter niet alleen de efficiëntie op uw werkplaats maar zorg ook voor een veiligere en gezondere werkomgeving voor u en uw team. 

Met Probst bent u verzekerd van: 

  • Hoogwaardige materialen en productieprocessen 
  • Ergonomisch ontworpen gereedschappen voor minder fysieke belasting 
  • Veilige en efficiënte oplossingen voor het tillen en verplaatsen van materialen 
  • Duurzame machines en gereedschappen die lang meegaan 
  • Constante innovatie om aan de nieuwste eisen en wensen te voldoen 

Kies voor Probst, vermijd arbeidsongevallen met uw werknemers en maak het werk op uw bouwplaats een stuk lichter, veiliger en efficiënter.  

MMB KEEPS IT PUMPING

Ook op uw projecten

Onderhoud en service

Om een lange levensduur te garanderen raden we aan om het onderhoud van uw betonpomp te laten uitvoeren door professionals. Met MMB Machines heeft u een team klaar staan dat u de beste service biedt om uw betonpomp te onderhouden. Onze ervaren technici detecteren en herstellen eventuele schade onmiddellijk, dankzij hun voortdurende opleiding en passie voor techniek.  

Met een volledig uitgerust servicevoertuig kunnen onze techniekers snel de nodige ondersteuning leveren. We streven ernaar dat onvoorziene problemen met uw betonpomp zo min mogelijk impact hebben op uw planning. Blijkt er toch meer nodig dan een kleine herstelling? Bij langdurige reparatie bieden we de mogelijkheid om tijdelijk een vervangende machine te huren, zo bent u zeker dat uw bouwproject geen vertraging zal oplopen. 

MMB Machines

Probst machines kopen bij MMB Machines

Bij MMB Machines staan de behoeften van onze klanten centraal. Daarom bieden we niet alleen een erg breed assortiment van Probst machines aan, maar zorgen we ook voor professioneel advies zodat u u zeker de juiste keuzes zal maken. Onze ervaren medewerkers, die constant worden bijgeschoold om mee te zijn met de laatste nieuwe trends in de bouwindustrie en ergonomie, staan klaar om u bij te staan met alle technische vragen en ondersteuning. 

Probst machines huren bij MMB Machines

MMB Machines heeft ook een verhuurservice voor Probst machines, voor al wie het apparatuur of gereedschap enkel voor een beperkte tijd wil huren en gebruiken. Dit biedt u de mogelijkheid om flexibel en kostenefficiënt de beste apparatuur voor uw unieke projecten te gebruiken. 

Kies voor Probst

Probst staat synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de bouwsector. Door te kiezen voor Probst via MMB Machines maakt u een keuze voor gereedschappen en machines van de hoogste kwaliteit die u helpen om efficiënter te werken, met minder moeite en hogere veiligheidsstandaarden. 

Met de hulp van Probst machines verlopen al uw bouwprojecten ongetwijfeld probleemloos. Ontdek het aanbod van dit A-merk bij MMB Machines en ervaar zelf waarom talrijke professionals vertrouwen op deze gereedschappen en machines van topkwaliteit. Wilt u graag meer informatie? Twijfel niet om contact met ons op te nemen bij vragen. Ons team staat klaar om u te helpen met het maken van de beste keuzes voor al uw (bouw)behoeften. 

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid