Gebouw MMB

Putzmeister

In de bouwsector zijn efficiëntie en nauwkeurigheid prioriteit, bijgestaan door een stevige basis van degelijke betrouwbaarheid. Putzmeister begrijpt dit dynamische trio en heeft zichzelf gevestigd als de onbetwiste pionier in de fabricage van bouwapparatuur 

Putzmeister apparatuur voldoet niet alleen aan deze strenge normen, maar overtreft ze zelfs. Dit A-merk levert keer op keer uitzonderlijke kwaliteit als het gaat over betonmixers, industriële pompen, betonpompen of andere bouwmachines.  

Putzmeister machines

Putzmeister, een naam die bekend staat om kwaliteit en innovatie in de bouwsector, biedt een breed scala aan machines die ontworpen zijn om uw bouwprojecten efficiënter, sneller en kosteneffectiever te maken. 

Putzmeister betonmixer

BETONMIXERS

De betonmixers van Putzmeister zijn ontworpen om elke dag opnieuw te presteren, zonder veel onderhoud nodig te hebben. Dankzij het gebruik van borium/magnesiumstaal kan u daarnaast ook rekenen op een lange levensduur. Dit betekent minder zorgen voor u en meer tijd om u te concentreren op wat echt belangrijk is: de bouw van uw projecten.  

INDUSTRIEPOMPEN

Of u nu werkt met dik materiaal of fijnkorrelige mortel, de industriepompen van Putzmeister zijn geschikt voor vrijwel alle toepassingen in de industriële techniek. Ze zijn een veilige oplossing, zelfs in de zwaarste omstandigheden.  

putzmeister industriepompen
putzmeister betonpompen

BETONPOMPEN

In de bouw- en constructiesector zijn betonpompen onmisbaar voor een hoge productiviteit. De betonpompen van Putzmeister zijn dan ook krachtige machines die garant staan voor voor uitmuntende prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak.  

Mobiele betonpompen 

Met innovatieve gieksystemen en een hoog debiet zijn de mobiele betonpompen van Putzmeister ontworpen voor maximale efficiëntie en duurzaamheid. Perfect voor wanneer u flexibiliteit nodig hebt op de bouwplaats. Zo hebben we verschillende modellen die elke bouwplaats aankunnen, zelfs in de moeilijkste omstandigheden. 

Stationaire betonpompen 

Voor projecten waar ruimte schaars is en precisie erg belangrijk, bieden de stationaire betonpompen van Putzmeister een krachtige oplossing. Ze zijn compact, maar leveren een indrukwekkend debiet.  

 

Voordelen van Putzmeister machines

Betrouwbaar

Efficient

Duurzaam

Veiligheid

Verschillende modelen en opties.

De machines van Putzmeister bieden talrijke voordelen:

 

  • Ze zijn erg betrouwbaar en gebouwd om te presteren, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. 
  • Hun efficiëntie en innovatieve functies besparen tijd en kosten. 
  • Een lange levensduur en minimaal onderhoud maakt ze uitermate duurzaam. 
  • Ze zijn ontworpen met de veiligheid van zowel bedieners als hun omgeving in gedachten. 
  • Er zijn verschillende modellen en opties beschikbaar voor elke toepassing. 

MMB KEEPS IT PUMPING

Ook op uw projecten

Onderhoud en service

Om een lange levensduur te garanderen raden we aan om het onderhoud van uw betonpomp te laten uitvoeren door professionals. Met MMB Machines heeft u een team klaar staan dat u de beste service biedt om uw betonpomp te onderhouden. Onze ervaren technici detecteren en herstellen eventuele schade onmiddellijk, dankzij hun voortdurende opleiding en passie voor techniek.  

Met een volledig uitgerust servicevoertuig kunnen onze techniekers snel de nodige ondersteuning leveren. We streven ernaar dat onvoorziene problemen met uw betonpomp zo min mogelijk impact hebben op uw planning. Blijkt er toch meer nodig dan een kleine herstelling? Bij langdurige reparatie bieden we de mogelijkheid om tijdelijk een vervangende machine te huren, zo bent u zeker dat uw bouwproject geen vertraging zal oplopen. 

MMB Machines

Putzmeister machines kopen bij MMB Machines

Start u met een bouwproject en bent u op zoek naar de meest geschikte Putzmeister machines? Bij MMB Machines vindt u een uitgebreid assortiment van Putzmeister machines, klaar om elk bouwproject aan te pakken. Het team van MMB Machines staat klaar om u te adviseren bij uw aankoop van de ideale machine die aan uw specifieke behoeften voldoet. 

Putzmeister machines huren bij MMB Machines

Heeft u een bouwmachine of betonpomp maar een beperkte tijd nodig en wil u de investering liever niet maken? Geen probleem, MMB Machines biedt ook verschillende verhuuropties zodat u de kwaliteit en prestaties van Putzmeister zelf kunt ervaren zonder de langetermijnverbintenis. Ontdek onze flexibele huuropties en vind de perfecte match voor uw project. 

Kies voor Putzmeister

In de bouwsector telt elke seconde en iedere cent, en daarom biedt Putzmeister de betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid die u nodig heeft om een bouwproject succesvol af te ronden. Verken vandaag nog het volledige aanbod van Putzmeister machines bij MMB Machines of neem contact met ons op voor meer informatie of vragen. 

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid