Service

Home ┬╗ Service

Onderhoud & herstellingen

Ervaren serviceteam met uitgeruste servicewagens

Depannages ter plaatse of in ons atelier

Overbruggingsmachine te huur indien nodig

Regelmatig & preventief onderhoud

Vragen?
Contacteer onze verantwoordelijke:
Arno

Uw betonpomp en het onderhoud ervan

Het is belangrijk om voldoende onderhoud te laten uitvoeren aan uw betonpomp om tijdig schade te kunnen herstellen. Een groot assortiment aan betonpompen van A-kwaliteit vraagt om A-service. Het serviceteam van MMB Machines uit Oosterhout staat dan ook altijd voor u klaar om het onderhoud van uw betonpomp tot in de puntjes te verzorgen en schade effici├źnt te herstellen.

 

Laat uw betonpomp en het onderhoud ervan over aan ons

U kunt het onderhoud van uw betonpomp met een gerust hart overlaten aan ons deskundige team. Ondanks dat wij samenwerken met de beste A-merken zoals Putzmeister, kan het soms voorvallen dat onvoorziene schade voorkomt bij uw betonpomp. Door hun jarenlange ervaring en vernieuwende trainingen sporen onze techniekers eventuele schade aan uw betonpomp meteen op en herstellen ze deze. Al onze servicemedewerkers hebben een passie voor techniek en beschikken over een ingerichte servicewagen met gereedschappen en wisselstukken zodat ze snel de juiste support kunnen bieden. Ons doel is dat u zo min mogelijk achterstand oploopt door onvoorziene problemen aan uw betonpomp, of u deze nu koopt of huurt bij ons. Bovendien kunt u een tijdelijke overbruggingsmachine bij ons huren, indien het onderhoud of het herstellen van uw betonpomp langer dan verwacht duurt.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Is het tijd voor onderhoud aan uw betonpomp of zoekt u een firma om eventuele schade eraan te herstellen? Aarzel dan zeker niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Ook wanneer u een stationaire of mobiele betonpomp wenst te huren, vraagt u een offerte aan. U contacteert ons door te bellen naar het nummer 0031 16 27 27 507, door een e-mail te sturen naar info@mmbmachines.nl of door het contactformulier in te vullen.

service

MMB KEEPS IT PUMPING

ook op uw projecten

Bespreek uw project met onze experten