Verkoop

Home » Verkoop

Betonpomp kopen

MMB Machines uit Oosterhout is dé toonaangevende partij in Nederland wanneer u een betonpomp wilt kopen. Wij werken samen met de grootste A-merken wanneer het aankomt op betonpompen en daar zijn we trots op. Denk hierbij aan de toonaangevende merken Probst, Putzmeister en Dynajet.

 

Een betonpomp van het beste A-merk kopen

Het bewezen kwaliteitslabel van pioniers als Putzmeister, Probst en Dynajet is al jarenlang een zekerheid in onze sector. Via het uitgebreide en coherente aanbod aan betonpompen bstreeft onze ervaren firma naar een totaaloplossing op maat van onze partners. Bij ons ontdekt u een brede waaier aan mogelijkheden, waaronder het kopen en huren van een betonpomp van de hoogste kwaliteit. Samen met onze vertegenwoordigers bepaalt u zelf welke bouwmachine u tijd, geld en arbeid kan besparen tijdens uw project. Ondanks dat onze betonpompen en andere bouwmaterialen steeds van hoge kwaliteit zijn, raden wij u toch aan om af en toe bij ons langs te komen voor onderhoud, zodat wij eventuele toekomstige schade preventief kunnen oplossen en zo verdere problemen voorkomen.

Putzmeister
betonpompen

Naar het overzicht

Putzmeister
industriepompen

Naar het overzicht

Tweedehands
aanbod

Naar het overzicht

Putzmeister verdeelsystemen / prefab betonindustrie

Naar het overzicht

Putzmeister
betonmixers

Naar het overzicht

Ontdek onze vele A-merken

Of u nu op zoek bent naar een mobiele of stationaire betonpomp, bij ons kunt u pompen uit een breed aanbod huren of kopen. Indien u hier graag meer informatie over wenst of een offerte wilt aanvragen, contacteert u ons gerust. Dat doet u op het nummer 0031 16 27 27 507, via het e-mailadres info@mmbmachines.nl of via het contactformulier.

MMB KEEPS IT PUMPING

ook op uw projecten

Bespreek uw project met onze experten