Sélectionner une page
Wisselstukken (snelle reparatie)
Herstellen én onderhoud
Overbruggingsmachines te huur
Home » Mobiele betonpomp huren

Mobiele betonpomp huren

Wilt u graag een mobiele betonpomp van een kwaliteitsvol merk huren? Dan zit u zeker goed bij MMB Machines uit Oosterhout. Een mobiele betonpomp is handig om bij moeilijk bereikbare plaatsen te komen en is ideaal voor grote bouwconstructies. Ook wanneer de mobiele betonpomp die u bij ons kunt huren, hersteld moet worden, kunt u bij ons terecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Een kwaliteitsvolle mobiele betonpomp huren bij ons

Wij maken gebruik van de merken Probst, Putzmeister en Dynajet wanneer het aankomt op betonpompen. Elke mobiele betonpomp, die u bij ons kunt huren of kopen, heeft zijn eigen specificaties. Hierdoor zijn ze inzetbaar tijdens verschillende projecten. Zo is de M31-5 perfect  op een plek waar u weinig ruimte heeft. Bent u bij het huren van een mobiele betonpomp eerder op zoek naar veelzijdigheid? Dan is de M36-4 zeker iets voor u. Bovendien kunt u ook probleemloos een beroep doen op ons voor het onderhoud van uw betonpomp én voorzien wij u in overbruggingsmachines zodat uw werk niet te lang stil moet liggen.

Medewerkers

Tevreden klanten

Stock artikelen

Jaar ervaring

Huur een mobiele betonpomp bij ons

In ons ruime assortiment vindt u ongetwijfeld de perfecte mobiele betonpomp die u voor een voordelige prijs kunt huren. Bovendien zult u nog tal van andere betonpompen vinden, zoals een stationaire betonpomp. Wilt u graag informatie hierover krijgen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat doet u door te bellen naar het nummer 0031 16 27 27 507, door te e-mailen naar info@mmbmachines.nl of door het contactformulier in te vullen.