Wisselstukken (snelle reparatie)
Herstellen én onderhoud
Overbruggingsmachines te huur
Home » Mobiele betonpomp kopen

Mobiele betonpomp kopen

Wilt u graag een mobiele betonpomp kopen van een uitstekend merk? Dan zit u goed bij MMB Machines uit Oosterhout. Wij beschikken over verschillende soorten mobiele betonpompen die elk hun eigen specificaties hebben en toepasbaar zijn bij diverse bouwprojecten. Bovendien verzorgen wij ook een schitterende service achteraf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Een mobiele betonpomp van de beste kwaliteit kopen

Wij verdelen mobiele betonpompen van het merk Putzmeister, een bekend en kwalitatief A-merk. Putzmeister beschikt over een ruim aanbod aan mobiele betonpompen, zoals de M28-4, een veelzijdig exemplaar, en de M31-5, die perfect is voor moeilijk bereikbare plaatsen. Ondanks de hoge kwaliteit kan het soms voorvallen dat de mobiele betonpomp, die u bij ons kunt kopen of huren, defect geraakt. Onze ervaren techniekers worden jaarlijks bijgeschoold en kunnen elke storing probleemloos oplossen. Wenst u een onderhoud? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

Medewerkers

Tevreden klanten

Stock artikelen

Jaar ervaring

Koop uw mobiele betonpomp

Bent u overtuigd dat u een mobiele betonpomp wilt kopen? Neem dan vandaag nog contact met ons professionele bedrijf op. Wij staan graag voor u klaar om het perfecte model mobiele betonpomp uit te kiezen. U contacteert ons door te bellen naar het nummer 0031 16 27 27 507 of stuur een e-mail naar info@mmbmachines.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Veelgestelde vragen over mobiele betonpomp kopen

Wat kost een pompwagen voor beton?

De prijs van een betonpompwagen kan sterk variëren en hangt af van verschillende factoren, zoals het merk, het model, het jaar van productie en de toestand van de machine. Bij MMB Machines bieden we topkwaliteit mobiele betonpompen van het merk Putzmeister aan. Voor de meest accurate prijsinformatie raden we u aan direct contact met ons op te nemen.

Hoe ver kan een betonpomp?

De reikwijdte van een betonpomp is afhankelijk van het specifieke model en type. Mobiele betonpompen, zoals de M28-4 en M31-5 van Putzmeister die wij aanbieden, zijn ontworpen voor veelzijdigheid en bereiken ook moeilijk toegankelijke plaatsen. Voor exacte specificaties adviseren wij u contact op te nemen met onze deskundige medewerkers.

Hoe groot is een betonpomp?

De afmetingen van een betonpomp variëren naargelang het type en model. Mobiele betonpompen zijn compact ontworpen om de mobiliteit en toegankelijkheid te optimaliseren, maar bieden nog steeds een indrukwekkende pompcapaciteit. Voor gedetailleerde afmetingen van specifieke modellen kunt u het beste direct contact opnemen met ons team.

Waarom een betonpomp?

Het gebruik van een betonpomp biedt verschillende voordelen. Het zorgt voor een efficiëntere en snellere levering van beton op de bouwplaats, vooral in situaties waar de toegang moeilijk is. Dit bespaart tijd en arbeidskosten. Daarnaast zorgt het gebruik van een betonpomp voor een betere controle over de betonstort, waardoor de kwaliteit van het eindresultaat verbetert.

Wat kost een m3 beton?

De kosten van een kubieke meter beton kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het beton, de leverancier en eventuele extra kosten zoals leveringskosten. We raden u aan om contact op te nemen met uw lokale leverancier voor de meest accurate en actuele prijsinformatie.

Hoeveel kruiwagens gaan er in een kuub beton?

In algemene termen kan een standaard kruiwagen ongeveer 0,08 kubieke meter beton bevatten. Dit betekent dat er ongeveer 12,5 kruiwagens nodig zijn om een kubieke meter beton te vervoeren. Echter, dit kan variëren afhankelijk van de grootte van de kruiwagen en de hoeveelheid beton die veilig kan worden vervoerd zonder morsen.