Wisselstukken (snelle reparatie)
Herstellen én onderhoud
Overbruggingsmachines te huur
Home » Mobiele betonpomp kopen

Mobiele betonpomp kopen

Wilt u graag een mobiele betonpomp kopen van een uitstekend merk? Dan zit u goed bij MMB Machines uit Oosterhout. Wij beschikken over verschillende soorten mobiele betonpompen die elk hun eigen specificaties hebben en toepasbaar zijn bij diverse bouwprojecten. Bovendien verzorgen wij ook een schitterende service achteraf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Een mobiele betonpomp van de beste kwaliteit kopen

Wij verdelen mobiele betonpompen van het merk Putzmeister, een bekend en kwalitatief A-merk. Zij beschikken over een ruim aanbod aan mobiele betonpompen, zoals de M28-4, een veelzijdig exemplaar, en de M31-5, die perfect is voor moeilijk bereikbare plaatsen. Ondanks de hoge kwaliteit kan het soms voorvallen dat de mobiele betonpomp, die u bij ons kunt kopen of huren, wat schade oploopt. Onze ervaren techniekers worden jaarlijks bijgeschoold en kunnen de schade echter probleemloos herstellen. Houdt u meer van onderhoud? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

Medewerkers

Tevreden klanten

Stock artikelen

Jaar ervaring

Koop uw mobiele betonpomp

Bent u overtuigd dat u een mobiele betonpomp wilt kopen? Neem dan vandaag nog contact met ons professionele bedrijf op. Wij staan graag voor u klaar om het perfecte model mobiele betonpomp uit te kiezen. U contacteert ons door te bellen naar het nummer 0031 16 27 27 507 of stuur een e-mail naar info@mmbmachines.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen.