Wisselstukken (snelle reparatie)
Herstellen én onderhoud
Overbruggingsmachines te huur
Home » Stationaire betonpomp

Stationaire betonpomp

Wilt u een stationaire betonpomp kopen of huren? Dan zit u bij MMB Machines uit Oosterhout zeker goed. Bij ons vindt u tal van soorten stationaire betonpompen die elk hun eigen karaktereigenschappen hebben en gebruikt kunnen worden bij diverse projecten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Waarvoor gebruikt u een stationaire betonpomp?

Een stationaire betonpomp wordt gebruikt bij grootschalige bouwprojecten, aangezien ze snel over grotere afstanden en hoger in de lucht beton kunnen pompen. Bovendien beschikken ze over een hoge betrouwbaarheid en zijn ze makkelijk te hanteren. Bij ons professionele bedrijf kunt u een stationaire betonpomp van het bekende en kwaliteitsvolle merk Putzmeister huren of kopen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar indien u nog verdere vragen heeft omtrent het huren of kopen van een betonpomp. Ook voor onderhoud of een herstelling wanneer er schade optreedt, rekent u probleemloos op ons.

Medewerkers

Tevreden klanten

Stock artikelen

Jaar ervaring

Vraag om informatie

Bent u benieuwd naar de vele voordelen van het kopen of huren van een stationaire betonpomp of bent u op zoek naar andere soorten pompen, zoals het huren van een mobiele betonpomp? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u door te bellen naar het nummer 0031 16 27 27 507, door een e-mail te sturen naar info@mmbmachines.nl of door het contactformulier in te vullen.